Corona-update – Huisartsenpraktijk Maas – Eerbeek

Terug naar overzicht

Corona-update

Zoals velen van jullie inmiddels ook zullen hebben vernomen neemt het aantal besmettingen van het coronavirus behoorlijk toe. Naast het coronavirus heersen er ook griepachtige verschijnselen op dit moment. Het seizoen is weer begonnen…  Heeft u klachten? Laat u testen via de GGD!!!

 

In verband met de toename van besmetting zijn ook wij als huisartspraktijk weer extra alert.

Mocht u bellen voor een afspraak, zullen wij ook weer kritischer kijken naar wat er echt gezien moet worden op de praktijk of wat er eventueel telefonisch of doormiddel van een foto beoordeeld kan worden. Ook zullen de assistentes u vragen of er corona-gerelateerde klachten zijn, geeft u alstublieft eerlijk antwoord op deze vraag. Dit in verband met uw gezondheid maar ook de onze en die van andere patiënten. Mocht u een afspraak hebben die wat  verder in het voren is gepland en u hebt in de tussentijd klachten van een verkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts of andere corona gerelateerde klachten hebben gekregen, meldt dit dan telefonisch. Wij zullen dan samen met u kijken naar een passende oplossing voor uw afspraak.

 

Heeft u klachten van een verkoudheid, hoesten, benauwd, koorts of andere corona gerelateerde klachten laat u dan testen via de GGD! Een thuistest is dan niet betrouwbaar, wanneer het qua klachten mogelijk is ontvangen wij ook geen patiënten (ook niet op het luchtwegspreekuur) die niet getest zijn.

Als vanzelf sprekend is het dragen van een mondkapje bij ons in de praktijk weer verplicht.

 

Graag vragen wij uw begrip! Bij voorbaat dank!

 

Publicatiedatum: 18-11-2021