Inschrijfformulier – Huisartsenpraktijk Maas – Eerbeek

Inschrijfformulier

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt?

Onze praktijk is geopend voor patiënten die nieuw in het dorp Eerbeek zijn komen wonen of omliggende buurtschappen waar zich geen andere huisartsenpraktijk bevindt. Wij nemen dus geen patiënten aan die al een huisarts in het dorp of omliggende buurtschappen hebben. Mocht u toch willen overstappen vanwege onvrede dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw huidige huisarts om de gang van zaken te bespreken.

Wilt u zich bij ons inschrijven dan vragen wij u om gebruik te maken van het inschrijfformulier. U vind het inschrijfformulier hier.

Denkt u eraan dat u voor ieder gezinslid een nieuw formulier uitprint?

Met het ingevulde formulier en een geldige legitimatie kunt zich dan bij onze praktijk melden. De assistente zal het inschrijfformulier doornemen en uw legitimatiebewijs controleren.

Stelt u een kennismaking op prijs dan kunt u na de inschrijving een afspraak inplannen bij dr. Maas of dr. te Braak.

Wanneer u gebruik wilt maken van het patiëntenportaal kunt u zich hiervoor aanmelden nadat de inschrijving gereed is. Het kan zijn dat het 1 à 2 weken duurt voordat de inschrijving compleet is nadat u uw papieren hebt ingeleverd bij de praktijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk!