Vaccinatiebewijs – Huisartsenpraktijk Maas – Eerbeek

Terug naar overzicht

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

 

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

 

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

 

Belt u dan naar de huisartspraktijk, geef even aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Wij hebben bepaalde collega’s die hiermee bezig zijn naast hun andere werkzaamheden, het kan dus soms een paar dagen duren voordat u bericht van ons krijgt.

Het heeft verder geen zin om onze praktijk te bellen met andere vragen. Wij kunnen u helaas niet verder helpen, bel dan dus met de Rijksoverheid.

 

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Publicatiedatum: 01-07-2021